Friday, September 14, 2007

here comes the bride..



cok az kaldi.. 3 ay daha hicbisey hazir degil..
yavastan aliyoruz biraz :) ama gelinligimi aldimmmmmmmm :D o yuzden artik nerde napicaz bilmiyorum..gelinligimi giyip gitcem iste..sabaha kadar party danss..giycem spor ayakkabilari da...ohh..
Bu zamanda evlenmek zormus ben onu anladim..dugun bittikten sonra butun puf noktalarini, ilham sitelerimi herseyi yazmayi planliyorum..aylardir aksattim blogu ama ozel ve dolu bir "wedding" postu yazicam, kararliyim.
Butun bu hazirliklarin yani sira gecen hafta desgnweeki kacirmadim tabii ki. Gecen seneden daha iyiydi ama yine aksakliklar vardi tabii.. bilgisayarimda fotograflar icin yer kalmadigi iin yukleyemedim..haftaya..




5 comments:

KUGUU said...

evet evet evet BETHINGcgm.
3 ay mi var daha?
neden benimaklimda yaz sonu diye kalmis. hani habire sana arada yazin dugun hazirliklarindan mi yazamiyrosun falan diye soruyordum ya:)) Yine de bilmisim iste.

Bu guzel telaseleri anlatmak icin 3 ay daha bizi bekletme lutfen, kiyisindan kosesinden basla canim. mesela davetiyelerini SEN cizmissindir mutlaka, nasil oldu. Bak aklma geldi bana hazirladign davetiye de formatlamada gitti gume:(( nereden aklima geldi simdi yaaa

totipoti said...

gelinliği çok merak ettim, artık düğün sonrası bir foto yüklersin umarım buraya :))

Unknown said...

ben genel olarak sitenin naifliğinden bahsetmek istiyorum. cok naif aynı zamanda modern ve aynı zamanda fresh duruyor.Ve flickerdan da fotolarına bakma ihtiyacı hissettim çünkü ben bir italya aşığıyım. Tayland ve Venedik fotolarını ve design fotoğraflarını da çok beğendim. Hatta kıskandım:)
Mutlu düğün hazırlıkları dilerim.

D!mple Rock said...

wedding postunu sabrsszlıkla bekleyenlerdenim.
Evlenme heyecanı çok baska bişey olmalı. senin adına çk svndim. hersey gnlünce olsun..

bething* said...

hepinize tesekkir ederim..
wedding postlarima devam edecegim :)

sevgiler