Wednesday, August 01, 2007

elimden birakamadim!



3 sene evveldi..NY a CocinamEcenin yanina giderken ucakta ne yapacagimi, vaktin nasil gececegini dusunurken annemin bitirdigi kitabi gozume kestirmistim bile! Kitabin adi bile dusundurmustu allah allah nabil yani diye.. Ben44yasindayim, oglum53 ! Yazarin adi da tanidik geliyordu..annemin genclik yillarindan bir arkadasiydi.. Ucaga biner binmez basladim merakla kitaba ve acayip surukledi beni..yanima oturan ve izci oldugunu anlatan cocukla hic konusmak bile istmemistim... kitabin icine gomulmustum resmen..uzun zamandir bu kadar heyecanli bir kitap okumamistim. Olaylarin gercek olusu ve yazari sima olarak tanimam kitaba ilgimi daha da arttirmisti..ve ben 2 saatte o kitabi bitirmistim! son sayfasini defalarca okudugumu hatirliyorum ya nasil ya boyle mi bitti diye.. 2 gun evvel ideefixten bu kitabin devami olan 2.cisini - ben 50 yasindayim, oglum59u siparis ettim..acaba ilk kitap gibi suruklenecekmiydim yine? kitaba baslamadan kapagini da iyice incelemistim o resimdeki kimdi? oglumuydu? kafamda soru isaretleri vardi..ve ben yeni elimden birakamadin 1 gunde bitirdim kitabi...son 2 sayfayi yine defalarca okudum! ve ben simdi 3. kitabini bekliyorum..umarim beklenen son 3. kitapta gerceklesir :) Reenkarnasyona inaniyorsaniz bu kitabi kesinlikle okuyun.. eger inanmiyorsaniz da bir sans verin derim..

5 comments:

KUGUU said...

PES diyorum ama aslinda cok fazla da sasirmadim- hominigirtlak zevkimiz tutmasa da bizi en bastan ortak yapan bir suru sey var degil mi PEmbisim..
Iste bu kitap, 2 ay once 2isini de almaya kaltim ve yeter Kuguuu ev doldu okunacaklarla bekle diyerek ertelemistim ki simdi yine avuclarim kasinmaya basladi bak:))
Kutuphanemin 2 rafi okunmayk icin sira bekleyenlerle dolu ama ben biliyorsun ben hep alirim kitap sabişrsizca. Ilk defa bir fren yapabilimisim ona da su anda pisman oldum. Hele elimdeki kitabi dun gece 2 sularinda bitirince... olsa hemen kapagini bunun acardim:)) neyse er yada gec!

bething* said...

kitapkurdu kugucumbenim :) neyse siraya aldin sen bu kitabi simdi :)

totipoti said...

valla merak ettim şimdi bu kitapları

bembi said...

merak etmiş ama pek şans tanımamıştım kitaba.. bu kadar sürükleyiciyse okunacak kitaplar listeme aldım bile :)

Anonymous said...

hemen kaydettim not defterime siyah kanıda öneririm sana süperdir