Monday, April 16, 2007

Guzelleselim 2 {yaslaniyoruz:)}

Bir evvelki postuma eklemek istediklerim :)
Fresh News

Guzel bir haber aldim:, yurtdisina gidenler bilir: LUSH istanbulda bagdat cad. de aciliyormus..hadi hayirlisi..,gecen sene yurtdisindan aldigim bi torba sabun ve banyo kokulari vs. henuz bitiremedim, daha dogrusu kiyamadim ama burada aciliyo olmasi da sevindirici tabii..handmade sabunlari ve banyo tuzlarinin disinda maskeler ve parfumleri de mevcut. Kokladiginiz zaman gercekten yemek, hatta isirmak isteyeceginiz kadar guzel aromalar barindiriyor. En kisa zamanda LUSH i kanyona veya nisantasina bekliyorum :)




Harvey Nicholsta Pout urunleriyle makyaj yaptirdik - biraz is biraz eglence maksatli :)
Pout urunlerinden begendiklerim
Naneli lip plumplari, eyewander concealer (morluk kapatici ve goz cevresi nemlendirici ozelligi mevcut), cok amacli shimmer (far, allik ve rujla karistirip isildiyorsunuzz :P) ve bronzer duo..cildime yakisti hafif..
bu urunlerin fiyatlari 65-85ytl araliginda (hatirladigim kadariyla).



Guzellik demisken; Scarlett Johansson in izledigim son filmini anlatmadan gecemeyecegim..kizin alimli bir cekiciligi var gercekten ama bence aldigi roller ve oyunculugu bunun ustunde..scoop ta tam tatli bir nerd u oynuyor ve cok basarili..eglenceli, izlenesi bir WoodyAllen filmi- bu arada filmde kendisi de splendini isimli bir sihirbazi canlandiriyor. Hmmm Hugh Jackman abimizi de unutmamak gerek, hos bir asilzade olarak karsimizda yeniden {bakiniz: Kate&Leopold}..
tembel bir pazar aksaminda cikolata ile yakisir bu film :)

bugun (sali) ben bir yas daha buyudum..yaslaniyoruz malum guzellesmek lazim.. 30a dogru viiiinnnnn diye gecicek, biliyorum..

6 comments:

HMF said...

ozaman iyi ki dogdunn:)

bembi said...

Mutlu yaşlar saaanaaaa :) İyi ki doğdun, umarım şımartan bir doğumgünü geçirirsin! :)

KUGUU said...

DOGUM GUNUN KUTLUUUUUUUUUUUUUU OLSUN PINKYcgm ve hep pembe uzun mutlu bir omrun olsun.

Sunthing Special said...

İyi ki doğdun bething!!En güsel bişeeler seninle olsun ayrıca Fiyuuu! demek istiyorum.Sonunda lush'ın geldiğine çok sevindim, hastasıyım :)

daphnevega said...

Doğum günün kutlu olsunnn! Umarım yeni yaşında her şey harika olur :)

Hakkı Arıkan said...

Lush'ın TR ye gelmesi harika haber. Dükkanda insanın sabunları yiyesi geliyor :) www.agzimintadi.blogspot.com