Thursday, March 01, 2007

Lostmanyaklari!



Aliastan sonra ahh simdi ne seyredicez diye ah vah derken, nefes almadan bir cirpida bitti LOST dvdleri..simdilerde ise divx indirip indirip kirti pirti amerikayi yakalamaya calisiyoruz..
Ofiste bi lostmanyakligi var..lost tartismalari, maille birbirine lost theorileri yollama, dharma logosunu yharma olarak tshirti yapan arkadaslarimiz bile oldu! :) aldi basini gidiyor..
dun de yuzsekiz.com isimli bir site yollamislar...buyrun, butun detaylar! gozden kacirdiginiz ufak detaylarin irdelenmis hali, spoiler lar..vs. vs.
Lost oyuncaklari icin su linki gorunuz derim..-en iyisi Hurley olmus-
Lostu seyrederken iceceginizin dharma olmasini isterseniz ise burdaki pdf linkine tiklayin!
Lost Teorileri icin ise blogspotlar bile acilmis durumda..buyrunuz
Digiturk forumlari da burada..
Sawyer mi Jack mi derseniz ise Jack derim :)

9 comments:

KUGUU said...

LOST hakkindaki dusuncelerimi birkacgun onceki postumdan oturu biliyorsun zaten BETHINGcgm. Sadece sunu ekleyebilirim: evet ben de Jack derim:)

HMF said...

yahu bir tek ben izlemedim herhalde su diziyi..:)

bething* said...

yes kugucum bliiyorum o postuna cevap yazmistim..bu aralar herkes bir yazmisken ben de bir el atayim dedim.
Bak bi ortak zevkimiz daha cikti :D


Hmfcim bosver canim...izlemesen de birsey kaybetmis olmuyorsun :)

daphnevega said...

Açık ara Jack diyorum ben de!! Artık bıktım bölüm indirmekten, ne güzel başlarını toplu toplu seyrettik, şimdi otur 1 gün bekle insin diye sonra 42 dakikada bitsin! Lostla ilgili uzun zamandır en çok güldüğüm şey ise şu oldu; belki görmemişsindir: http://www.youtube.com/watch?v=IWKPbQbs6EU

totipoti said...

bir arkadaşım dedi ki bu dizide Jack'ı beğenen kadınlar, gerçek hayatta çok sağlamcı tipler. dizide bile sorumluluk sahibi, iyi aile babası Jack karakterini sahipleniyorlar.

kimse üzerine alınmasın sadece söylemeye çalıştığım bırak tshirtleri, oyuncakları, karakter tahlilleri bile yapılır oldu bu dizi üzerinden.

S3/E7ve8'i izledim ben en son ama artık sıkmaya başladı beni. yeni favorim heroes.

bething* said...

Aysecim aynen biz de burda helak oluyoruz persembe gelsin de, indirelim diye..link icin tesekkurler izlememistim iyiymis heheheh

Toticim valla degisik bir bakis acili comment birakmissin :) olabilir esasinda..
Heroesu bende izledim dun gece..o da surukluyormus..goricizzzz :)

Gamze said...

ben de Jack diyorum hem de çok fena jack diyorum. hatta diyorum ki Kate'ten ona yarar gelmez beni alsın beni:P

Ray Kinsella said...

LOST un 3. sezonla artık iyice baydığını sadece ben mi düşünüyorum. Artık olayı o kadar içiçe soktular ki amaç çözüme ulaştırmak değil mümkün olduğunca insanların kafasını karıştırmak. Bu Amerikalıların bir yapım biraz ilgi çektimi hemen ondan maksimum fayda sağlama eforlarına hayranım.

Jack, Sawyer mücadelesini googlefight'a taşıdım haklı çıktınız. bu linkten merak edenler bakabilir. http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=sawyer&word2=jake

Kate'i de googlefight'a tabi tutmak istedim ama karşısına çıkaracak rakip dahi gelmedi aklıma, o yüzden kendisini daimi bir numara olarak ilan etme kararı aldım :)

Ray Kinsella said...
This comment has been removed by the author.