Wednesday, April 05, 2006

Week+end Stuff :)







Bu hafta sonu dunyanin kalbini atacagi yerde olacagimdan dolayi :) erken weekend stuff imi post ediyorum..simdiden iyi tatiller :) Fuar izlenimlerimi haftaya sizlerle bolbol paylasacagim..

Music: Bu aksam (5nisan carsamba) Sushi ve Perkusyon Suite Night Clubda.. 22.00 -23.00 saatleri arasinda ucretsiz sushi varmis (vay vay vay) bu servisin yaninda perkusyon show!Suite, Abdi Ipekci Caddesi 44, nisantasinda.
Babylonda Ilhan Ersahin 4lemesi! Cuma Monoda Flasdance ile 80ler :)

Book: Buda size yemege gelse Hale Sofia Shatz tarafindan yazilmis, beslenmeyle ilgili bir kitap..fakat soyle ki diyet kitabi falan zannetmeyiniz..Ruhunuz ve Beslenmenin iliskisini cok guzel anlatiyor..detox yapmak ve saglikli beslenmek isteyenlere tavsiye ediyorum.Henuz bitirmedim ama cok kolay okunuyor :)
Eat: Eveet birtek weekend stuff yazmadigim icin ( bu haftaya ozel) sadece haftaici gidebileceginiz bir yer yazayim..Maslaktaki Eat- istanbul. Ogle kacamaklari icin guzel bir yer :)Ayrica davet ve ozellikle ofis toplantilariniz icin kucuk sandwich siparisleri verebiliyorsunuz..Kolay hafif fastfood cu aslinda bir nevi..cikista yanindaki Starbuckstan kahvenizi alip keyfinizi tamamlayabilirsiniz :) www.eat-ist.com
İkinci olarak, gecen aksam spordan sonra gittigim El Salad.. Saglikli ne guzel salata falan derken, karsiniza 30 cesit salata arti alinazikten tutun risottoya kadar bayaaa genisss bir menu cikariyorlar..Yani secenek cok! El Salad Etilerde ve yemek sepetinde hizmetinizde.

Shop: Cevahirdeki River Island coook buyuk..ozellikle aksesuar bolumune baya genis yer verilmis..Ayrica Fornarinada cook tatli ayakkabilar gordum..!Adidastan Adicolor almak isteyenler beyoglu, akmerkez, metrocity ve nisantasi Adidaslara gidebilirler.

Watch:
Istanbul Film Festivalinden iyi secimler yapilabilir..Kahve ve sigara filmi mesela :)Sinemadakiler: Temel icgudu 2..Sharon Ablayi sevenler sinemaya :P romantikler casanovaya, cizgi roman tadinda dram aksiyon isteyenler V for Vendettaya! Phantom of the opera da vizyona giriyor bu hafta muzikal tadinda bir film olacaktir..Muziklerini severim ;)
Special: Swissotelde 2-9 nisan arasinda Israil Yemekleri Festivali var..Falafel ve humus sevenlere ve degisik tat arayanlara degisik bir program...
Create: Ritmix Creative Project 2 basladi! Bu seneki anahtar kelime ve tema " Eglence"..Katilmak isteyenler icin bilgi ritmixcreativeproject
At Home:
The Notebook u okumamis veya izlememis olanlara bu tutkulu ask hikayesini izlemelerini tavsiye ediyorum. Birde piyasaya Lord of War - Savas Tanrisi nin dvdsi cikti..sinemada benim gibi izlememis olan varsa o da iyiymis (imdb notu 7.5/10)
Evde SIKILip Ponpon yapmayi ogrenmek isteyen varsa tiklasin!
Degisik salata yapmak isteyenlere tea-time dan yesil mercimek salatasi tarifi ben bu aksam deneyecegim bakalim !

weekend links:
Burada satilan herseymi cok guzel olur! Fred Flare
Benim gibi 80leri sevenler varsa seksenler
Kilinizi kipirdatmadan ayaganiza gelen DVD servisi DVDsokagi
Sohret olmak isteyen varsa buraya! :)
Buzdolablari foraaaaaa!! burayi gercekten cok seviyorum!..Buzdolap_
veee your very own personal stylist catwalkqueen!

have a great week+end!

3 comments:

Anonymous said...

bething*
cok cici bir siten var.
34 dergisini biliyorum.iyi isler yapiyorlar.ayrica yurtdisinda da gorunce seviniyorum :)

Zeynep said...

mio dio! a milano?

bething* said...

secret ne demek her hafta baklarim :)

anonymous(ismini belirtmedigin icin sana boyle demek zorundayim), tesekkurler her zaman beklerim, 34 dergisini de begendigine sevindim orda calisiyorum :)

Sothyzcim ciao..si a Milano..bellisimo, fantastico :)