Friday, March 24, 2006

Weekend Stuff :)

Book: Sudoku, ilgilenenlere kitabini tavsiye ediyorum..bos zamanlarda beyin jimlastigi:)
Eat: Bebekte uzun zamandir bir teaser asliyidi ve soyle yazmaktaydi " Wanna Bite?" bende icimden yes diyodum ama neye yes dedigimi bilmeden :P evet Youfka acildi sonunda..Ayakustu $ik bir fastfoodcu..onunden gectim ama tadamadim henuz. Tavuk, et veggie wrap tarzi youfkalar yapiyorlar.
Cevdetpasa Cad. No:69 Kucukbebek - Bebek Tel. 0212 287 3536
Bebege kadar gidemem diyenler uzulmesi yemeksepetinde de varlar! :)

Shop:
Butun tasarim dergilerindeki haber bolumunde yer aldi bu ay Nurus Elements..Bende renkli renkli aaa ne guzel deyip girdim siteye..ama sitede fazla ürün koyulmamis sanirim..bu hayalkirikligi olmasin deyip, birgun leventteki yerlerine gitmeyi istiyorum...Mandarina Duck markasini da Turkiye ye onlar getirdiler ilk sanirim.Cantalari cok guzel ve kaliteli olup biraz pahalidirlar ama paraya kiyilabilir cinsten:)
Watch:
Su unlu kovboylar Brokeback ve Pembe panter vizyonda! Brokeback beni uyuttu, cok sevemedim pembe panter eglenceli gibi..Steve Martin, Kevin Kline, Beyonce ve Jean Reno oynuyor. animasyon sevenler icin Kirmizi baslikli kiz da vizyonda :)
Special: Movenpick Hotel Istanbul'da cikolata yapim kursu! 25 Mart ctesi 15.00-18.00 saatleri arasinda uygulamali olarak verilecek olan kursta cikolata eritme, saklama ve kalip cikolata yapma gibi teknik bilgilerin yani sira beyaz ve siyah cikolata yapimi, ganaj yapimi, truffle cikolata yapimi, cikolata ile meyve ve findik kaplama ogretilecek. Katilmak isteyenler 0212 319 29 29 dan Yiyecek-icecek ofisini arayip kayit yaptirabilirler. Kurs ucreti: 95.00 ytl.
Last call! Picasso Sabanci da bitmek uzere henuz gidemeyenlere son son sooonn cagriii! deli gibi kuyruk oluyor o ayri :)
At Home:
Bu aksam
cnbce de 20.00de Kitchen Confidential var (ben sevdim bu diziyi) 00.30 da Southpark!
Corpse bride i izlemeyenlere Tim Burton in Corpse Birde ini oneriyorum..tik for trailer
weekend links:
En yeniler iste tam burada
Cinfikilrliler icin cinfikir merkezine yolculuk
Hayatimizin olmazsa olmazlari
Sudokuculara online sudoku
ve ayakkabi manyaklarina shoewawa


have a great weekend :D

3 comments:

totipoti said...

kitchen confidential dizisini ben de beğenerek izliyorum, aynı isimli bir kitaptan uyarlama bu dizi...kitabı da tavsiye ederim.

bething* said...

yaaa hemen bakiyorum..mutfak ve seflerle ilgili konulara bayiliyorum :)
tesekkurler toti!

bething* said...

sevgili secret,
bende gazetelerin eklerinde cozmeye basladim..sudoku bir japon bulmacasi, bir nevi sayilari yerlestirmece..amac tum karelere1den 9a kadar dogru rakkamlari yerlestirerek butun kareleri doldurmak..matematikle alakasi yok mantik ve beyin jimnastigi..kitaplarda nasil cozulecegini ve ipuclarini da bulabilirsin.Yolculuga cikarken yanina alabilecegin tipte birsey.

weekend stufflari yazmak hosuma gidiyor..ozellile yararlananlar olunca mutlu oluyorum :)

sevgiler..