Friday, February 20, 2009

Napoliten pizza, disneyland ve digerleri...



“Napoliten pizza” ve manda sütünden yapılmış gerçek “mozzarella” peynirinin eşsiz lezzetlerini keşfe çağırıyor… Kim levntLoft altindaki restoran Fratellilabufala. Giriste size karşılayan 4 güzel portre (hikayesi enteresan), beyaz örtüler, hafta içi şaşırtan hoş bir kalabalık. Yemekler güzel.Gerçek mozzarella hakkatten değişikti. kıvamı, tadı, hafifliği...Pizza yedik incecik hamurlu...arksından da tatlı. Tiramisu must. Panna cotta da güzeldi.


Su twittera hala alışamadım sürekli takipte olmak lazım.
listeye marcjacobs i bile ekledim.Gerçekten o mu değil mi bilmiyorum..
fake olması büyük ihtimal tabii :)



Suri çok tatli. disneylande gitmis prenses kıyfetleri içinde. Minnie ve mickeylerle takılıyor..sağında sindirella solunda pamuk prenses, yüzünde mest bir gülümseme.bir çocuk daha mutlu olamaz sanırım. Yerinde olmak istedim ne yalan söyliyim :)


Saçları yıkadıktan sonra şekil alması içi azami 15-20 dk uğraşıyorum. Şu
siena mller saçlarının doğal halini mi kullanıyor da dağınıkken de böyle havalı? takmış durumdayım. Yoksa hairstylisti gelip hergün saçını mı yapıyor? Nedir şu işin sırrı? Bir ürün var da biz mi bilmiyoruz kardeşim. Bu arada organik şampuan arıyorum bilginize.

3 comments:

Unknown said...

:)bir arkadasim harvey nichols dan aliyor..ben denemedim ama kendisi cok memnun

not: daha cok yazi istiyoruz, bir dost!

Anonymous said...

evet daha çok yazı istiyoruz, ben bu siteyi ilk kez senden duymuş oldum, facebook gibi bir şey mi???

bething* said...

selam pLN
neyi aliyor sampuani mi? :)
valla o kadar az yazabiliyorum ki hala okuyan olup comment yazan oldugunu gorunce sasridim.tesekkur ederim. daha sIK yazmaya calisacagim :)

selam cilekli
yani facebookun cok daha sadesi..statusunu surekli update ediyoesun arkadaslarin nerede napiyor takip edebiliyorsun..telefonundan da ayarlayabiliyorsun (iphone, blackberry vs..)