Monday, March 19, 2007

Cok guzel hareketler bunlar lobolobolobloblob!






Uzun zamandir bizim mail grubunda donuyodu hadi bu hafta mutfaga, hadi hadi diye durtukluyordu millet birbirini..nedir ne diildir pek de bakamamistim..ama genclerden olusan bir grubun "birseyler" yaptigini biliyordum. Cumartesi gittik, yemekli olarak...oydu buydu demeden yemek ehti diyorum (belki bize guzel bisey dusmedi ama bilemicemm) Bu mutfak bizim bildigimiz mutfaktan olmadigindan, ben bu sefer yemeklere degil, fikre ve olaya, emege puan vermek istiyorum- kimsem ben..puanlar falan :) yemek esliginde 1 saat boyunca Dobra Bej grubu sahne aliyor ve sizi bir pub-bar havasina sokuyor, bazen mirildanip, bazen de eller havaya modunda buluyorsunuz kendinizi.
Daha sonra saat 10.30 gibi mutfagin ciraklari yani bkmnin ogrencileri performanslarini sergilemeye basliyorlar. Hic boyle birsey beklemiyordum acikcasi :) cook cok hosuma gitti ve mutlaka tekrar gitmek istiyorum. O kadar guzel vakit gecirdik ki saatin 2 oldugunu bile anlamadik! carsamba-cuma-ctesileri 8 tane skec yapiyorlar, hepsi birbirinden iyi. Misafirlere takilmalariyla ve esprileriyle bir ara gulmekten kulaklarimin agridigini soylemem gerek!
Ortam o kadar samimi ki, her tip insan var etrafinizda..bir ara avrupa yakasi tanriverdi bile dolaniyordu etrafta! Skecler surekli degisiyormus..ilk defa bir skeci oynadiklarinda puanlari misafirler veriyormus...o aksamlardan birini de yakalamak istiyorum.
Ciktigimizda keyifli halimizle tek konustugumuz bu fikrin ne kadar guzel olduguydu...
super bir sinerji.
mutlaka rezervasyon yaptirarak gidiniz, bilet fiyati 30 ytl, hesabinizin icinde geliyor :)
www.bkmmutfak.com

5 comments:

KUGUU said...

Aaa iyiymis, denemeli. Saol cnm.
Bu arada postakutuma hala resim dusmedi hatirlatirim:))) Teyzene slmlarimi ilet ltf:))

HMF said...

bething..iyi ki soyledin..deneme sirasi bizde simdi ozaman:)

bething* said...

yes kugucum mutlaka deneyin mutfagi!
biliyorum cok gec kaldim :)

hmfcim kesinlikle seveceksiniz ;)

bembi said...

a ne güzel :) mekan tafsiyelerini çok seviyorum ben! heveslendim :))

bething* said...

bembi selam!
bloglarinin hepsini inceledim ve cok zevk aldim..hepsi birbirinden eye-candy, doludolu ve tam benim sevdigim tarz seyler..:) cok hosuma gitti!