Wednesday, January 10, 2007

Hizli gecisler...!


Bu blogumu yazamadigim bir hafta cok hizli gecti fakat ayni zamanda da bircok sigdi bu zamana..simdi postlarimi nisan, yuzuk, prosesler, hazirliklar uzerine yazacagim gibi gelecek, aralarda bahsedecegim..konseptten donmek yakismaz :)
Commentlerde yuzugu soranlar icin koydum resmi..bizim yuzukler klasik, birazcik retro olsun istedik..40 yil sonra (insallah) hala takilable bisey olsun ;) yaklasik resimdeki gibi olacak...Aslinda ikimizin de istedigi cok $ik bir model vardi. Kendisi Tiffanynin Frank Gehry koleksiyonundan, tasarimi cok hosuma gitmisti..hem Turkiyede yokmus, hem de biraz pahali kacicakti :) onun da resmi asagi da..Butun Koleksiyon cok basarili..
www.tiffany.com





Surekli bir soru yagmuru, basimi acitmiyor su anlik fakat bozuk teyp gibi cevapliyorum sorulari :) Hersey kontrol altinda, hersey cok guzel olacak...
En guzeli de davetiyem olsun isterim :D

2 comments:

KUGUU said...

BETHINGcgm en guzel davetiye tabiki seninki olacak... Buna eminim. Aylar once hazirlayip sonra da sildigin bir post vardi hatirladin mi- ben orada bana yazdigin davetiyeyi hala sakliyorum:))
Yuzukleriniz cok guzel.
Bir telas mi var bu arada satiraralarinda- yani az zaman kalmis gibi. (bak soru isareti olmayan soru kurdum sana caktirmadan:))

bething* said...

insallannn kugucummm :D
sana sira gelsin sana da yapcammm :)
yok telas ama istemeye gelicekler falan beni..bakalim naasil olucak..?!!