Monday, November 20, 2006

1 hafta = 1 ay!!!



o kadar cok sey oldu bitti ki su gecen hafta icinde sanki 1 ay gecirmis gibiyim...nerden baslasam onu bile sasirdim! Galeri acilisimiz icin gelen 20 kadar yabanci insana misafirperverlikler, bu vesile ile cikilmis nefis yemekler ve partyler, VIP transporterlar ile yolculuk (hani su caravelle, transporterlarin icini playstationdan ipoda, Plazma tv den sampanyalara kadar donatiyorlar ya, Istanbul trafiginin yeni modasi) galerinin acilisinin stresi bir yandan strese girmem gereken asil dergilerin deadline lari derken gecip gitti 10 gun! veee bu 10 gunun ardindan yeni ofise tasiniyor olmamiz! Plazalarin golgelerinde calisacak olmak nasil olacak? ya peki trafik? :( hersey karmasik oldu cok ama bu hafta duzene girecegim insallah. Bu bir haftada o kadar havali takildim ki simdi oturup yazmak istiyorum hepsini :) Victoria beckhami giydiren stylist ile calistik cekim icin..victoria ve david beckham hakkinda accayip dedikodular dondu...ne aldatmacalar donuyormus Allahim! Ayrica cekimimiz icin gelen interior stylist de su son gunlerde konusulan milyarder Abrahamovichin sevgilisi Daria Zhukovanin evini dosemis falan filan..
Harvey Nichols partysinde su sex&City de bahsi gecen meshur ayakkabici Manolo Blahnik in yegenleriyle tanisip ctesi kahvalti ettik..Yine HN partysinde Marc Jacobs in direktorlerinden biriyle ve Fendi Group tan insanlarla tanistik. Party cok $ik ti gercekten saglam insanlar vardi yurtdisindan ozellikle..Yanimda yapilan dedikodularin ve konusulanlarin haddi hesabi yoktu anlayacaginiz! Bu arada cogunun Londradan gelmisti misafirlerin, o asiri british aksanlari hala kulaklarimda- ozellikle ggooorgeous, briiillannntt, fantasticcc kelimeleri hala yankilaniyor beynimde cok ciddi... :)
Istanbulun en $aa$ali oteli Les Ottomana SPa ya giden misafirler oldu gercekten cok basariliymis. Bu arada Mr. Big de orada kalmis gecen hafta, sevgili maryjanecim gormus kendisiyle tanismis cok coolmus!
1 hafta boyle gecti bedenen ve zihnen 1 ay gecirmis gibiyim..yorgun diilim fakat biraz organize olmam gerek :) dagildim!

4 comments:

KUGUU said...

1-PINKYcgm yorgun ama MEST geri dondu - yuppi
2- cumartesi sabahi beni neden kahvaltiya cgrmdn:))?
3- ben hic dedikodu aklimda tutamam ama sen hatirladiklarini hemen burada yaz ltf:)) Mesela ben Beckham ile ayni bodyshop body fircasi kullandigimi onceki gun gazeteden ogrendim:)))
4-yeni ofis nerede olacak?
5- bak gordunmu hayat hep boyle surpizler insalalh cikarsin karsina hayatim PINKYMBETHINGcgm , daha tatili anlatamadan gidiyorum diye uzuldukten sonra yazdgn postta bak:)) MASALLAH de ve poponu kashi cnmcm.
6- welcome back:)

totipoti said...

çok havalısınız bething hanımm :))

Anonymous said...

hımm...kıskanmamak mümkün değil bu şaşaalı hayati :)

bething* said...

Kugucumbenim
ctesi gunku kahvalti cok ani belli oldu valla artik bi daha ki sefere insallah :) yeni ofis maslakta. popoyu kasidim :) thank youu :) opuyorum cicim

toticim valla oyle bi haftaydi ruzgar gibi gectii

daria valla yilda bir oluyo :) !!

ozlemisimm sizleriii