Monday, October 16, 2006

17 ekim...be positive.

biliyorum yine forward sacma sapan seylerden biri bu diyebilirsiniz okurken..fakat ben gozlerim yanmakta ve uyuklarken aklima geldi birden..yatmadan evvel paylasmak istedim.
bu evrendeki ve dunyamizdaki enerjilere inaniyorsaniz okuyun lutfen..

mail olarak aldim bunu...kaynagini arastirip bildirecegim.
sadece 17 ekimde desil..bu isin yuzunden degil, genel olarak pozitif olmali insan diye dusunuyorum...bu sartlarda zor olsa da zoru denemek en azindan.

17 Ekimde. Kozmik Tetikleme Olayi - 1 milyondan çok insana gereksinim var.
17 Ekim 2006'da, kozmik bir tetikleme olayi gerçeklesiyor. Bu, simdi ve 2013 arasinda gelecek olan bir çok tetikleyici olaylardan biri, baslangiçtir. Evren - 2'deki yüksek boyutlardan yayilan ultraviyole (UV) titresim isini 17 Ekimde Dünyayi yikayacak. Dünya sizin zamaninizla yaklasik 17 saat bu UV isinda kalacak. Bu isin kalp çakra ile rezonansa girer, doogasýnda parildayan florösandir, rengi mavi/macentadir. Bu yüksek frekans bandinda rezonansa girmesine ragmen, sizin evreninizin - 1 renk frekansi spektrumunun üstündedir. Ancak, ruhunuzun ve Evren - 2 frekans bantlar ýndan isleyen ruh gruplarinin dogasi nedeniyle, etkisi olacak. Etkisi söyle olacaktir, her duygu ve düsünce 1 milyon kat siddetinde yükseltilecektir. Evet, tekrarliyoruz, her sey bir milyon kat büyütülecek. Her düsünce, her duygu, her niyet, her irade, ister iyi olsun, ister kötü, pozitif, negatif olsun, gücü bir milyon kat artacak.

Bu ne anlama geliyor ?

Tüm madde, düsüncelerinizden tezahür ettiginden, neye odaklanirsaniz, bu isin o düsünceleri hizlandiracak ve onlari hizla maddelestirecek, normalde oldugundan bir milyon kat hizli tezahür ettirecek. Düsünceleriniz, odaklandiginiz sey, realitenizi yaratir. Bu UV isini tehlikeli bir alet olabilir. Eger negatif düsüncelere odaklanirsaniz, aninda sizin realitenize tezahür ederler. Bu UV isini, eger öyle olmasini seçerseniz, bir armagan olabilir. Misyon 1017, yaklasik 1 milyon insanin 17 Ekimde kendileri, Dünya ve insanlik için pozitif, sefkatli, iyi düsüncelere odaklanmasini gerektiriyor. Düsünceleriniz istediginiz dogada olabilir, ancak neye odaklanirsaniz, çok daha hizli tezahür edecektir. Bazi durumlarda mucizeler gerçekleþebilir. Bizden tüm istenen sevgi, refah, sifa, bolluk, nezaket, sükran pozitif düsüncelerine odaklanmak.

Bu UV isini 17 Ekim 2006 da 17 saat süreyle etkili olacak.

Hangi zaman bölgesinde olmaniza bakmaksizin,17 Ekimde yaklasik saat 10:17 ile 18 Ekimde saat 01:17 saatlerinde olacak. Isinin Zirve zamani 17 Ekimde saat 17:10 (5:10 pm) Bu süre boyunca meditatif olmak zorunda degilsiniz, ama meditasyon yapmak faydali olur. Hangi zaman bölgesinde olursaniz olun, kilit zaman 17:10 dur. Belki bu anda, odaklanmak için huzurlu bir yer bulabilirsiniz. En iyi yerler, doga, büyük bir agaç veya okyanus sahili.. Neyi arzuluyorsaniz, ona odaklanin. Tüm Dünya ve insanligin yarari için gerekli olan, sevgi dolu dogada pozitif düsüncelerdir. Biz bu UV isini tetikleme olayini "818" kapisi olarak adlandiriyoruz.
Bu bir armagandir, evrenden dualariniza bir yanittir. Onunla yaptiginiz sey veya katilmayi se çip seçmemek sizin seçiminizdir.
Tüm Insanlik ve Dünya için Baris ve Refah.

2 comments:

HMF said...

superr...17.10 da en huzurlu ofiste pozitif dusunecegim bugun..:)

bething* said...

elif helo ;)aynen bende butun pozitifligimleydim butun gun :D

secret;
ya evet oyle bir problem yasandi..herneyse tesekkurler cnm sana da gecmis olsun..:(