tag:blogger.com,1999:blog-19873009.post114312568450668078..comments2023-10-16T16:00:16.400+03:00Comments on Bething: kafadan atmak ya da atmamakbething*http://www.blogger.com/profile/06073386101025537632noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-19873009.post-1143594353901138572006-03-29T04:05:00.000+03:002006-03-29T04:05:00.000+03:00bir de... ben denedim bizzat o yüzden denemiş tari...bir de... ben denedim bizzat o yüzden denemiş tarif dedim. çok lzeiz oluyor bu anlatmış olduğum tarif... tavsiye ederim!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19873009.post-1143594196082506502006-03-29T04:03:00.000+03:002006-03-29T04:03:00.000+03:00kalorisini hesap ederek düşünmemiştim... ayrıyeten...kalorisini hesap ederek düşünmemiştim... ayrıyeten tevecuhunus... ehi ehi ehi... aslında ozan geleneği başka bişey değil... de... iyi anlarım yemek muştemulatından...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19873009.post-1143527730998945972006-03-28T09:35:00.000+03:002006-03-28T09:35:00.000+03:00kac kalori bu ? :)kafadan atilmissa da kulaga cok ...kac kalori bu ? :)<BR/><BR/>kafadan atilmissa da kulaga cok guzel geliyor :) deneyelim..!bething*https://www.blogger.com/profile/06073386101025537632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19873009.post-1143490699419573722006-03-27T23:18:00.000+03:002006-03-27T23:18:00.000+03:00bu arada kendimi takdim ediyim; ben bir ozanım.bu arada kendimi takdim ediyim; ben bir ozanım.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19873009.post-1143490609764133702006-03-27T23:16:00.000+03:002006-03-27T23:16:00.000+03:00bak bu da iyi oluyor... denenmi� bir tarif... bonf...bak bu da iyi oluyor... denenmi� bir tarif... bonfile veya antrikotlar bir �orba ka����na yak�n orta ac� hardal, bir tatl� ka���� ket�ap, k�y�lm�� kuru so�an, bir bu�uk su barda�� narsuyu, yar�m su barda�� sirke, bir yemek ka���� soya sosu ve iki su barda�� sade su kar���m�na yat�r�l�r; iki g�n bekletilir; tavada ya� k�zd�r�l�r, ki, bu ya� az�c�k tereya�� kar��t�lm�� zeytinya�� olabilir; ya� k�z�nca etlerin iki taraf� da, etler marinattan ��yle bir silkelenerek al�narak, k�zart�l�r; ayr� bir tavada rendelenmi� havu�, irice do�ranm�� mantar ve k�y�lm�� kuru so�an ile bir sebze sotesi yap�l�r; bu sebze kar���m� on ila onbe� dakika ocakta kavrulduktan sonra (ilk be� dakika orta ate�te sonras�nda biraz daha k�s�larak) yar�s� bir f�r�n tepsisine bo�alt�l�r, etler �st�ne konur ve sebze kar���m�n geri kalan� bunun �st�ne konur; en �ste taze krema ve ka�ar peyniri kar���m� payla�t�r�l�r; 200 derece f�r�nda 45 ila bir saat pi�irilir. afiyet olsun...Anonymousnoreply@blogger.com