Monday, July 03, 2006

Pazar mangali ve antiparis!



Mangal yapmak icin kollar sivandi ve cok keyifli bir aksam gecirildi :) resimde de gorduldugu gibi misir ve mantar da izgarada pisti ve cok lezzetli oldu..fakat asiri fazla yedik sanirim ki bugun hicbisey yiyemiyorum..gozun doysun derler ya..gozum fazlasiyla dolmis vaziyette..
Eve donerken radyoda Paris Hilton un yeni sarkisini duydum..yani aman tanrim! tamam kiza gercekten antipatim var..anti-paris im! Sesi aslinda fena diilmis yani daha berbat bekliyor insan..ama sarkinin sozleri ve muzik bence kotu .. ama soyle birsey var ki sozleri kendine uydurmus cok guzel(okuyunca anlayacaksiniz)..sozlerinden bir bolumle postumu bitirp herkese iyi haftalar diliyorummm..
Even though the gods are crazy Even though the stars are blind If you show me real love baby I'll show you mine (neyini gosteriyon kizim?) I can make you nice and naughty Be the devil and angel too Got a heart and soul and body Let's see what this love can do Baby i'm perfect for you (pornoyla pörfekt olunmuyo guzelim!)

4 comments:

KUGUU said...

ohhh afiyet olsun yarasin.. Ama mngali kim yakti?:))) Anlatmamissin:)
Kuguboynu,theCurious
ps. Paris le ilgilenemeyecgm sorry:)

bething* said...

sevgilim ve ekürileri yakti..cok guzel oldu ates..burdan kendilerini tebrik ediyorum ve dbasarilarinin devamini diliyorum :) 3 böcek bir cicek durumu vardi yani kugucumm! :P

KUGUU said...

O Prenses Cicegi olmali:)

bething* said...

tesekkurler peace cim :)