Wednesday, June 21, 2006

Bodrum, Orfoz ve forumda yakalanan hirsizlar!


Geri donmus bulunuyorum kisa kacamagimdan :) Bodrum cok guzel...insan orda kendini daha guzel hissediyor sanirim..o gunes, deniz, yemekler, bronzlasmak, tiril tiril elbiseler faktorlerinden dolayi olsa gerek..sehir karmasikligindan ve stresten de uzaklasmanin dinginligi oluyor sanirim...Kaldigim otelin ismini vermeyecegim, daha dogrusu onermeyecegim icin yazmiyorum..yemekler ve servis cok kotuydu...! Kendilerini butik tatil koyu olarak konumlandirmalari da yanlis olmus..oraya gidip de oyle birsey bekliyor insan..fakat karsiligini alamiyorsunuz.Her neyse belki yemek yemeyisimiz dana isabetli oldu ki "ORFOZ"u kesfettik!! :) Gecen hafta Emre Akoz un yazisini okumustum, merak etmistim bu kadar iddiali olan Orfozun Chez Leon'dan da iyiii midyelerini ve tabiiki diger lezzetlerini...Bodruma inip aradik yuruduk halikarnasa kadar ve yolun en sonunda sirin, salas, girisinde tebesirle yazilmis menusuyle bizi karsilayan Orfozda denize nazir siparislerimizi verdik! Menu yok, denizden ne taze cikiyorsa o gun o var..ama demirbas firinda Midye! Salatasina da bayildim..lezzet sirri zeytinyaginda sanirim..cok cok ozel bir tadi vardi zaten bahceden elle toplanip, yapilan bir yag imis.Paella, ahtapot izgara, jumbo karides ve midyeler gercekten enfesti..anlayacaginiz uzere kucuk bir ziyafetti bizimkisi :) Orfoz bir de Marmaris Bozburun'da varmis..Istanbulda yok..zaten bence olsa da ordaki havasi bambaska..o sicakligi ve akdeniz lezzeti..
Su bikkini island yazisini yazdigima pisman oldum..Yazimi alip sacma bi sitenin forumlarinda aynen copy paste eden edepsizlere rastladim..cok ayip..en azindan bir link verseydi..bu da yeni bir tartisma sanirim...Forumlara girip bunlari soyledigimdeyse acayip bir tepkiyle karsilastim, herkes karsima gecip sacma sapan yaziyi foruma ekleyenin yandasi oldular...Blogumda bazi fotograflari da ben cekiyorum, (benim degilse de nerden aldigimi mutlaka yaziyorum), Oturup yazilari yaziyorum..emek var sonucta..ama iste bunun da onune nasil gecilir buyuk bir soru isareti..neyse cevap vermeyi biraktim bende ne yaparlarsa yapsinlar butro.comdaki forumdaki hirsizlar...!


*Bodrum ve Orfoz photolari yakinda Flickra ekleyecegim:)

5 comments:

bething* said...

Hello Peace,
evet sekerim o kodlardan lazim aslinda (hepimize)..bende bakip bir arastirayim..Valla sinirim gecti su anda ama yine de insan kendini tutamiyor boyle olaylar karsisinda...

KUGUU said...

O guzel tatilin ustune bu cok cansIkIci bir olay olmus BETHINGcgm, ama bosver, kod mod ugrasmaya bile degmez. Bu arada haberin olsun bogun acilinca beni kendimden alan iskele resmini once kendime kaydettim"iskele" adiyla:)) sonra yazini okudum. Hani bana birsey demezsin ama yine de bil. Bir gun hayallerim arasinda pat diye kullanirken beni gorursen diye:))
Sen Bodrum'u denizi biraz daha anlatsana:)) Kac kisiydiniz o zamaaaaan, kac kisi kaldi bak simdiiii, Bodruuuum Bodruuuum, sari laleler var miydi:)?

totipoti said...

orfozu çok merak ettim şimdi...E.A'nın karısı Nur Çintay A. da sürekli bahsediyor köşesinde Marmaris'teki Orfoz'dan. Pek Marmaris sever olmadığımdan gitme ihtimalim olmaz diye düşünüyordum ama Bodrum'daki kesin denenecektir...

bething* said...

kugucum,
tabiki de alabilirsin...kotu niyetle kullanmayacagini biliyorum..biz burda blog neighbourhooduz! bodrumu bir postta daha anlatirim ya da resimleri yukluyorum simdi bakarsin..;)

totiicim
Orfoz gercekten cok leziz! Mutlaka gidilmeliii ;) fotolarima bakarsin..mekani baya bir goruntuledim..o kadar sevdim kiii :D

bething* said...

tesekkurler peace! ;)