Thursday, April 27, 2006

pick it up! Zara Home









Zarayi bilmeyenimiz kalmadi, malum..Mango dan sonra orayi da pazar yerine cevirdik...neyse ki Zara Home henuz oyle bir konuma gelmedi:) Cevahire giderseniz, mutlaka Zara Home a bir ugrayin derim...renkli ve icaci bir suru ev aksesuarlari var...belki cok buyuk bir magaza degil
(cevahirdeki cogu magaza asiri buyuk oldugundan bu kucuk gelebilir..) ama iceride biraz zaman gecirince guzel aksesuarlar bulunabiliyor..ben nevresim takimlarini cok sevmistim..
renkli yastiklari da..ama aradigim gibi turuncu bir yastik bulamamistim :( ! web sitesindeki renkleri ve uyumlari da cok sevdim. Ozellikle son zamanlarda cok sevdigim wallstickerlari burda da kullanmislar.Satildigini sanmiyorum ama yapilmasi basit..kendiniz de boyayabilirsiniz, kursun kalemle deseni cizip duvar boyasiyla boyayabilirsiniz(tabii o zaman kalici olacaktir). Siyah-beyaz lambalari, beyaz yatak ortusunu, hasir renkli haliyi ve dekorasyonda kullanilan retro plaklarda cok tatli! Bakalim bu fotograftakiler var mi burdaki zara home da :) Umarim balkon icin biseyler almaya gittigimde bu guzel, renkli ve canli aksesuarlari bulabilirim :)

4 comments:

totipoti said...

hepsini istiyorummm bunlarınn :)

bething* said...

bendeee toticim :)

KUGUU said...

Gozumu gonlumu actin yine Bethingcigim...
Kuguboynu:)

Zeynep said...

bir süredir uğramadım. bi bakiyim ben de ilk fotoğraftaki çerçevelerden var mı diye. (hiiiiç sanmıyorum ama.)