Friday, March 17, 2006

Weekend Stuff :)

Read: Kokoloji su gunlerde pek bir populer oldu..Bil Bakalim Sen Kimsin?Kendini Kesfetme Oyunu(ymus)..okuyan var mi?
Eat: Kebap sevenler UMAMI ye gidebilir..Time out tarafindan en iyi et/ kebap restauranti secildi..ben gitmedim fakat bir iki yerde daha okudum cok iyiymis diye..
Shop:
BlissKiss yazimi okuyunuz please :)
Watch:
What the Bleep do we know..kesin gidicem bu sefer sinemaya..Macka G Mall de oynuyor birtek..
Special: 16-34 mart arasinda Adress istanbulda wedding fuari var..evlenicek olanlara duyurulur :)
Create: Starbucks in tasarim yarismasina katilin.Gecen sene katilmistim..Kahve sevenlerin yaraticiligin konusturmasi icin guzel bir firsat :) Kazanani Amsterdama yolluyorlar!
Last call! Picasso Sabanci da bitmek üzere henuz gidemeyenlere son cagriii!
At Home: Sin City nin DvD sini oneriyorum, ben onu izleyecegim :) + bu aksam Cnbce de Kitchen confidential dizisi var..bakalim guzelmi :) + biraz link :
Trailer sevenlere www.apple.com/trailers
enteresan isbn9760806
Reklam sevenlere adkritik
Dergi sevenlere online Derggi
ve apartman terapisi


have a great weekend :D

3 comments:

bething* said...

tabbikide..bloglar paylasmak icin degil mi :) /napalim gitti kaban artik uzulmuyorum seneye kis yenisini alicaz artik napalim:)
umarim blogun en kisa zamanda duzelir! sevgiler

totipoti said...

ben de kokolojiyi - adı çok komik bence hihihi - almıştım geçen hafta sonu yolculuğa çıkmadan önce, arabada okuyup kişilik analizi oyunu oynarız, yol da çabucak geçer diye düşünmüştüm ama gidiş-dönüş yolda paso uyuduğum için bu planım gerçekleşmedi :)
kitaba arada bir göz atıyorum, yerinde saptamaları oluyor ama bazıları da çok komik/saçma geliyor bana, yok deveye ne dersin? ata ne dersin filan?

ev partilerinin en eğlenceli oyunu olmaya aday deniyor ya arka kapakta, bana göre en eğlenceli oyun tabudur, kokoloji de tabunun tahtını sallayamaz diye düşünüyorum...

bething* said...

evet yaa adi kokos kelimesini cagiristiriyor! ben alip bakamadim elime ama acikcasi cok bir cekici gelmedi o yuzden okuyanlarin yorumlarini merak ettim :) tabu bencede 1 numara ;) risk oyununu da seviyorlar kalabalik guzel oynaniyormus..ama ben hic oynamadim..?!