Wednesday, March 29, 2006

Customize yourself! start with adicolor :)






yapilmis ozgun bir adicolor ornegi :)


adicolor billboardlari

Buyuk bir adidas hayrani olarak, sizlere adicolor u yazmayi istedim.
Adidas tam bir "customizing" yaparak basarili bir yenilige adim atmis gorunuyor. Fakat bunun bir gecmisi varmis..
Adicolor kavrami ilk defa 1983 yilinda tanistiran Adidas, saf beyaz ayakkabi modellerini, ozel olarak uretilen ve cabuk kuruyan, hava sartlarindan etkilenmeyen kalemler ile birlikte sundu. Spor ayakkabilara getirilen bu yenilikci yaklasim, sporseverlere ayakkabilarini kisisellestirme olanagini saglamisti. 2006da tekrardan Adicolor koleksiyonunu tekstil urunleriyle de genisleten Adidas, alacaginiz urunu kisisellestirmeniz icin sinir tanimiyor! Sete kece uclu renkli kalemler, sprey boyalar, fircalar ve ozel macunlar da dahil edilmis.Yaraticiliginizi konusturmak ve farkli olmak icin cok guzel bir firsat!
Yurtdisi billboardlari ise tek kelimeyle cok akillica..! uzerinde sadece beyaz ayakkabi olan bembeyaz billboardlari gelen gecen insanlar boyamis! Interaktif yapilan bu calismalar sonucunda meydana cesitli kisisellestirilmis adidaslar cikmis! smart;)

Adicolorlar Metrocity, Nisantasi ve beyoglu adidasta satiliyor.


click for adicolor

"For those colours which you wish to be beautiful, always first prepare a pure white background" Leonardo Da Vinci

1 comment:

bething* said...

secretcim,
boya silinemiyor sanirim (bence) ama tabii sormak lazim..fakat soyle birsey yapabilirsin: en cok giymeyi sevdigin renklerde boyarsin ayakkabiyi..boylece senin genel renklerine uymus olur ve tek renkle sinirli kalmamis olursun ;)
bende almak istiyorum..bakalim numaram kalicakmi ben gidene kadar :)